Functionaliteiten van de software

Boekhouden

Van het verwerken van bankafschriften en de VvE bijdrage tot het het boeken van kosten, het is overzichtelijk en eenvoudig te realiseren. Iedereen kan boekhouden met onze VvE beheer software. De jaarrekening is dan ook een druk op de knop!

Overzichten

Naast overzichten uit de boekhouding biedt de applicatie verschillende standaard lijsten voor het zelf beheer van uw VvE. Zoals splitsingsakte, stemmingen, presentie en ledenlijsten.

Onderhoud

Onderhoudsvermeldingen kunnen dankzij onze applicatie eenvoudig worden geregistreerd. Op deze manier geven ze een goed beeld van de stand van zaken.

Documenten

Door de gebruiksvriendelijke surface is het mogelijk om eenvoudig belangrijke documenten op onderwerp naar het online archief te slepen. Op deze manier heeft u alles bij elkaar!

Beheer

Onze applicatie maakt het beheer van uw VvE nog gemakkelijker door de eenvoudige manier waarop u verhuizingen van eigenaren kan muteren. Hierbij is het ook mogelijk om de VvE bijdrage gelijk aan te passen.

Mailing

Even kort een bericht over onderhoudswerkzaamheden? Het aankondigen van algemene ledenvergadering? Of zelfs het verwelkomen van een nieuwe eigenaar? Alles kan met onze standaard mailing functionaliteit!