Onze werkwijze VvE beheer software

Onze werkwijze met Bantusoft VvE beheer software is om te beginnen gericht op het zien en ervaren van onze software voor VvE beheer. Vervolgens het vertrouwen geven dat iedereen ook zelf  VvE kan beheren met onze software. Vervolgens vinden we het belangrijk dat de beheerder snel met Bantusoft functionaliteiten aan de slag gaat. 

Online communicatie

Wij werken volledig online wat het voor u en ons extra makkelijk en efficiënt maakt. Zo kunnen we flexibel met elkaar  schakelen. Wanneer u na een demonstratie kiest voor Bantu VvE zelfbeheer software, maken wij allereerst een afspraak om vervolgens het jaarcontract en de basisinrichting van de software met u af te stemmen.

Inrichten basis VvE

Allereerst richten we de splitsingsakte en de boekhouding voor de VvE in. Zodat de basisinrichting van bijvoorbeeld de appartementsrechten, winkels, garages en parkeerplaatsen vanaf het begin compleet is. Dat kan afhankelijk van grootte van de VvE in enkele uren worden gerealiseerd. Vervolgens kan de beheerder feitelijk al aan de slag met Bantusoft VvE beheer software.

Persoonlijke uitleg

Tenslotte krijgt de beheerder van onze consultant persoonlijke uitleg over de functionaliteit en menustructuur van de software. De uitleg doen we altijd tijdens de eerste praktische boekingen en mutaties van beheer. Denk bijvoorbeeld aan samen inlezen en verwerking bankafschrift, maandelijkse bijdrage, leveranciers facturen, overzichten en uploaden documenten. Maak kennis met onze werkwijze en kennis van VvE beheer software

VvE beheer software Bantusoft is een handelsmerk van DomusSoft Applicaties BV